Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 64 82 13 55

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Dodson & Horrell Mud Heel 1 kg. Se fuld størrelse

Dodson & Horrell Mud Heel 1 kg.

Urteblanding til støtte for hud og pels.

Flere detaljer

DKK 219,95

Mud Heel

Urteblanding til støtte for hud og pels.
 
Mud Heel er en blanding af rød solhat, venustorn, hvidløg, nælde og flere urter, som alle gavner i perioder med meget regn eller våde folde. I disse perioder kan hestene have behov for ekstra støtte til de mest udsatte steder på kroppen. Mud Heel er specifikt udviklet til at støtte en hud og pels, som er udsat for mudder eller våde forhold, især hud og pels i koder og på ben. Urteblandingen gives dagligt i perioder, hvor der er et øget behov for at styrke huden i koderne. 
 
Urteblandingen indeholder venustorn, som er på FEI’s forbudsliste og Mud Heel må derfor ikke anvendes under stævner. Det må ikke gives til drægtige eller diegivende hopper. 
 
Sammensætning:Echinacea, Burre-Snerre, Morgenfrue, Venustornrod*), Burre, Hvidløgsgranulat, Nælde *) NB. Vær opmærksom på, at blandingen indeholder Devils Claw Root (Venustorn), som er på FEI’s dopingliste per. 1. Januar 2016. 
 
Analytiske bestanddele: Råprotein...........................14 % Råfedt....................................3 % Råfibre.................................16 % Råaske..................................10 % Natrium..............................0,2 %

Kunder, der købte denne vare, købte også: