Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 64 82 13 55

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Brogaarden Immulix 3kg Se fuld størrelse

Brogaarden Immulix 3kg

Det er videnskabeligt bevist, at Immulix øger mængden af gavnlige bakterier i tarmen og støtter etableringen af en sund og gavnlig tarmflora hos føl. 

Flere detaljer

DKK 1.299,95

Tilbud!

En sund tarmflora er vigtig for at sikre en god balance i tarmen og for immunsystemets virkning. Tarmbakterierne sender signaler til immunsystemet, og når mængden af gavnlige bakterier i tarmen øges, styrkes immunforsvarets modstandskraft imod en lang række inflammatoriske sygdomme.

Fodringsvejledning: Immulix* skal bruges til føl og følhopperne for at forbedre tarmfloraen hos føllene. Det blandes i hoppens normale foder, og skal tildeles fra foling til føllet er 8 uger gammelt. Det er vigtigt, at føllet har adgang til at spise af hoppens foder lige så snart det viser interesse herfor. Hvis mulig bør dagsdosis fordeles over minimum 2 daglige fodringer.

Dosering: Diegivende hoppe, hest (ca. 500 -600 kg): 2 mål med top/dag Diegivende hoppe, pony (ca. 250-300 kg): 1 mål med top/dag Hvis føllet fodres separat med følfoder i løbet at de første to måneder efter fødsel, skal føllet have mellem 5-10 gram Immulix* dagligt og hoppen skal have resten af den vejledende mængde, såfremt hun stadig er diegivende til føllet.

*Reference: Frederikke C. B. Lindenberg (2017), PhD thesis 2017, Department of Veterinary and Animal Sciences, Faculty of Health and Medical Sciences, University of Copenhagen and Brogaarden Aps.