Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 64 82 13 55

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Amequ Lucerne TopMix Omega-3 Se fuld størrelse

Amequ Lucerne TopMix Omega-3

Højt indhold af Omega-3 fedtsyrer

Flere detaljer

DKK 125,00

Et lækkert grovfoder med et højt indhold af energi, fordøjelige kvalitetsfibre, protein og Omega-3 fedtsyrer. Bestående af kunsttørret dansk lucernehø tilsat 7,5 % sojaolie og 7,5% LinOcrunch®, som gør Lucerne TopMix Omega-3 til et lækkert støvfrit og velsmagende grovfoder.

Lucerne TopMix Omega-3 har et højt indhold af Omega-3 fedtsyrer, som styrker immunforsvaret og derved øger modstandskraften. Det høje indhold af fordøjelige kvalitetsfibre og Omega-3 fedtsyrer stimulerer og understøtter tarmfunktionen og giver øget tyggetid, hvilket medvirker til forbedret fordøjelse og foderoptagelse. Giver optimal foderudnyttelse. Det høje olieindhold giver også en blank og skinnende pels. Omega-3 er med til at øge fertiliteten hos både hingste og hopper.
Lucerne TopMix Omega-3 kan med fordel gives sammen med kraftfoder hvor der ønskes øget energimængde, mere struktur, lang tyggetid og bedre foderoptagelse. Kan med fordel erstatte korn, helt eller delvis, så foderrationens stivelsesindhold nedsættes hvilket vil give bedre præstationer og en større udholdenhed.

En 500 kg hest kan med fordel spise 1-2 kg dagligt. Fri for støv og svampe-sporer.

  • Anvendelse:

Gives med fordel sammen med andet kraftfoder hvor der ønskes øget energi, mere struktur, lang tyggetid og bedre foderoptagelse. Velegnet til de fleste heste, dog reduceres mængden til ældre heste. Kan med fordel anvendes til heste med tendens til allergi. Kan med fordel anvendes til heste med tendens til allergi.

  • Fordele:

Lækkert støvfrit og velsmagende grovfoder, med højt indhold af energi, fordøjelige kvalitetsfibre, protein og Omega-3. Øger tyggetiden og giver dermed optimal foderudnyttelse. Styrker immunforsvaret. Fri for støv og svampesporer. Blank og skinnende pels.

GMO-fri

Indhold

Lucerne, LinOcrunch® (hørfrøpiller), sojaolie.

Analytiske bestanddele (pr. kg):
Fordøjelig energi11,76 MJ
 0,75 FE
Råprotein14,5 %
Træstof25,5 %
Råfedt11,9 %
Råaske7,3 %
Sukker6,4 %
Stivelse0,5 %

 

Indholds- & sporstoffer (pr. kg):
Calcium1,0 %
Fosfor0,3 %
Magnesium0,2 %
Natrium0,1 %
Lysin0,7 %
  
Jern154,00 mg
Cu7,01 mg
Mn37,90 mg
Zn45,96 mg
Se0,02 mg
Co0,08 mg

Kunder, der købte denne vare, købte også: