Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 64 82 13 55

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Amequ Psyllium CocoCrunch 3 kg. Se fuld størrelse

Amequ Psyllium CocoCrunch 3 kg.

Psyllium CocoCrunch er et velsmagende tilskud i pilleform. – Modvirker sandophobning i tarmene, og optimerer fordøjelsen.

Flere detaljer

DKK 369,95

Psyllium CocoCrunch er et velsmagende tilskud i pilleform. – Modvirker sandophobning i tarmene, og optimerer fordøjelsen. Psyllium CocoCrunch består af loppefrøskaller tilsat et unikt mix af kokos, planteekstrater, urter, krydderier og essentielle olier som forbedrer tarmens villi, og reducerer mængden af dårlige bakterier i tarmene.
 
Loppefrøskaller har længe været kendt som et tarmregulerende middel, der virker på løs mave og andre ubalancer i fordøjelsen. Samtidig har loppefrøskaller den fordel at det danner en tyk gel i tarmene, som hjælper til at binde sand, så det føres ud med hestepærerne.
 
Psyllium CocoCrunch er også nyttig som præbiotika. Efter et par dages brug vil de fibergærende organismer i hestens tarm tilpasse sig anvendelsen af psyllium som fødekilde. Fermentering af psyllium i tyktarmen øger produktionen af butyrat, som er med til at holde tarmen sund. Studier har vist at butyrat bl.a. sænker mængden af glukose i blodet, øger insulinfølsomheden og giver en mere balanceret og aktiv mikroflora. På grund af disse virkninger, er psyllium ofte en nyttig tilsætning til foderplanen, for heste med løs mave eller stofskifteproblemer.
 

Sammensætning

Loppefrøskaller (99% renhed)
Kokos
Digestarom

Kunder, der købte denne vare, købte også: