Kornblomst blomster 500g

Kornblomst blomster 500g

189,95 DKK

Ingen bedømmelse

Kornblomster er kendt for sine stærke blå farver og sine helbredende egenskaber.

Rigtig mange dyr spiser kornblomster som er udbredt over stort set hele verden og både gnavere og planteædende krybdyr elsker de blå blomster.

Blomsten som pryder mange marker om sommeren når den står med sin lange stilk over kornet er kendt for sin flotte blå farve


Kornblomsten er med sine flotte blå farver en kendt blomst ude på landet hvor mange landmænd anser blomsten for at være ukrudt og bekæmper den fra år til år.

Imidlertid er kornblomsten også en vigtig næringskilde for dens omgivende natur hvor gnavere som kaniner, marsvin, mus, rotter og deguer med velbehag spiser de blå blomster hvis det kan lade sig gøre for dem.

Også skildpadder og andre grøntspisende krybdyr elsker den blå blomst og fortærer den med velbehag hvis lejligheden byder sig.

Men kornblomsten er ikke kun vigtig som foderkilde, blomsten indeholder nemlig også en masse forskellige stoffer som b.la. neutraliserer urinsten ved ældre dyr.

Urinsten kan være meget pinefuldt for dyrene og sætte sig til en decideret infektion, derfor går dyrene gerne efter denne blomst pga den helbredende effekt.

Ud over urinsten har kornblomst også vist sig særdeles effektiv mod øjenbetændelse hvor den virker anti-inflammatorisk og helbreder begyndende øjenbetændelser hos dyr.

Tørrede Kornblomster fra Hugro er frisk plukkede og derefter tørrede således at de udgør en perfekt efterårs og vinterfoder for gnavere og krybdyr.

Blomsterne kan gives sammen med andre foderemner så som tørrede mælkebøtter eller dagligt foder.

Tørrede kornblomster kan ikke udgøre det som fuldfoder men kan gives som et supplement til den daglige kost.

Selv om kornblomst virker anti-inflammatorisk kan den ikke udgøre sig for antibiotika eller dyrlægebesøg er du i tvivl om dit kæledyr er sygt bør du øjeblikkeligt søge dyrlæge.

Kornblomster kan virke forebyggende ved at de gives som en ugentlig snack men de bør ikke indgå som en fast del af sortimentet.