Tørrede mælkebøtteblade 300g

Tørrede mælkebøtteblade 300g

119,95 DKK

Ingen bedømmelse

Hugro Tørrede Mælkebøtte Blade er et glimrende kosttilskud til de fleste herbivore (Planteædere)

Tørrede mælkebøtter indeholder det samme som friske mælkebøtter og der derfor en flimrende kilde til kalk og vitamin C som bl.a. marsvin har et behov for.

Tørrede mælkebøtter er ligeledes perfekte til skildpadde ejeren som har skildpadder der ikke sover vintersøvn


Tørrede mælkebøtter fra hugro er til dig som har forstået betydningen af at det er vigtigt at fodre sine dyr naturligt.

Tørrede mælkebøtter indeholder massere af calsium og vitamin C som bla. marsvin har et behov for, for at kunne trives bedst muligt.

De tørrede mælkebøtter fra Hugro er dyrket i tyskland på økologiske tyske marker og derefter tørret i en proces hvor alle vigtige vitaminer, mineraler, proteiner og fibre er bevaret således at mælkebøtten har samme sammensætning som en frisk mælkebøtte.

De tørrede mælkebøtter er fantastiske til stort set alle gnavere og er designet efter filosofien om at fodre man naturligt til sine dyr vil man også opnå en bedre trivsel hos disse.

Tørrede mælkebøtter er fantastisk foder til stort set alle herbivore (Planteædere) og forekommer stort set over hele verden i en eller anden form.

Landskildpadder har især stor glæde af dette produkt da rigtig mange landskildpadder fodres med mælkebøtter og tørrede urter, blade etc. gennem hele sommeren men dette er ikke rigtigt tilgængeligt når sommeren er forbi og næringsindholdet i planterne daler drastisk.

Skildpadder fungerer godt med en blanding af frisk salat blandet op med tørrede mælkebøtter og andre tørrede foderemner.

Til baby skildpadder kan tørrede mælkebøtter bruges sammen ned salat og andre tørrede foderemner også pre alpin testudo baby og til voksne dyr pre alpin testudo fibre og pre alpin testudo original.

Tag de tørrede foderemner og ligesom knuse dem ind over den friske salat.

På denne måde får dyret det den har brug for i forhold il fibre og protein, og samtidig vil de spise løs af det friske grønt.

Opbevaring sker bedst et køligt mørkt sted og posen må ikke udsættes for direkte sollys eller fugt da dette skader produktet.

Indhold i %

Protein: 13,7%

Rå Fibre: 20,8%

Herudover indeholder mælkebøtter følgende vitaminer:

A-Vitamin, Betacaroten, B1-Vitamin, B2-Vitamin Niacin og Jern.