Stomach - Reset

Stomach - Reset

69,95 DKK

Ingen bedømmelse

STATERA Stomach-Reset er et velsmagende tilskud i tabletform, udviklet til at understøtte  i hundens tarmsystem, samt bidrage til en forbedret afføringskonsistens opstået efteren ubalance i fordøjelsessystemet.


STATERA Stomach-Reset kan erstatte en klassisk skånekost til genopbygning  af balancen i hundens fordøjelsessystem/matsmältningssystemet.

 

Naturproduktet Psyllium husk indeholder tarmstimulerende virkestoffer / verksamma substanser og bekæmper  hos hunden ved at absorberer vand, og derved forbedre konsistensen på tarmindholdet.

 

STATERA Stomach-Reset indholder probiotika Calsporin, der bidrager med levedygtige / livskraftiga sporer af bacillus subtillis.

Disse sporer stimulerer den gavnlige / gynnsamma endogene mikrobiota og understøtter / stödje en velfungerende fordøjelse  samt nærringsoptaget i tarmsystemet.

Indholdet af agrimos (Saccharomyces cerevisiea), tilfører et højt indhold af mannan-oligo-saccharider og beta-glucaner, der bidrager til en blokering af uønskede bakterier i fordøjelsessystemet / matsmältningssystemet, samt en understøttelse  af hundens immunsystem.

 

Når en ubalance i hundens fordøjelse  opstår og medfører  afføring, vil vigtige vitaminer og mineraler hurtig/snabbt bliver opbrugt STATERA Stomach-Reset sikrer  hundens evne  til at optage vitaminer og mineraler, samt opfylder det ekstra behov, der kan opstå ved en ubalanceret fordøjelse .

 

STATERA Stomach-Reset anbefales  rekommenderas efter brug af STATERA Instant DiaStop, ved akut opstået fordøjelsesproblemer  med efterfølgende lind / lös afføring hos hunden.

 

Indhold: 20 tabletter.