Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 64 82 13 55

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Adaptil Halsbånd 70cm Se fuld størrelse

Adaptil Halsbånd 70cm

Halsbåndet med feromoner virker beroligende på hunden. Bruges alternativt til nervøse/angste hunde når man er uden for hjemmet.

Flere detaljer

DKK 309,95

Alle pattedyr afgiver en gruppe af feromoner, der på engelsk kaldes appeasing pheromones (beroligende feromoner). Hundens beroligende og tryghedsskabende feromon, afgives fra kirtler i huden omkring patterne. Feromonerne afgives af tæven fra dag 3-5 og kan fortsætte i op til 4 mdr. efter fødslen.

Dette har betydning for hvalpenes binding til tæven samt hvalpenes tryghed. Gennem dette knytter hvalpene stærke bånd til tæven, holder sig i tævens nærhed, da feromonerne gør dem trygge. Feromonerne er også medvirkende til at hvalpene har mod på at vove sig ud og undersøge omgivelserne i nærheden af tæven.

Studier har vist, at alle hunde kan opfatte feromonerne - uanset alder. Dermed kan Adaptil anvendes i situationer, hvor hundene er utrygge og angste.

De stressrelaterede reaktioner ses typisk som ødelæggelsestrang, gøen, urenlighed i huset og problemer med at være alene hjemme. Adaptil hjælper derfor hunden i stressede situationer.

4 andre varer i samme kategori: