Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 64 82 13 55

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Adaptil spray Se fuld størrelse

Adaptil spray

ADAPTIL er en syntetisk kopi af hundens naturlige feromon og får både hvalpe og voksne hunde til at føle sig mere trygge og rolige, både i vante og i nye situationer.

60 ml

Flere detaljer

DKK 279,95

Alle pattedyr afgiver en gruppe af feromoner, der på engelsk kaldes appeasing pheromones (beroligende feromoner). Hundens beroligende og tryghedsskabende feromon, afgives fra kirtler i huden omkring patterne. Feromonerne afgives af tæven fra dag 3-5 og kan fortsætte i op til 4 mdr. efter fødslen.

Dette har betydning for hvalpenes binding til tæven samt hvalpenes tryghed. Gennem dette knytter hvalpene stærke bånd til tæven, holder sig i tævens nærhed, da feromonerne gør dem trygge. Feromonerne er også medvirkende til at hvalpene har mod på at vove sig ud og undersøge omgivelserne i nærheden af tæven.

Studier har vist, at alle hunde kan opfatte feromonerne - uanset alder. Dermed kan Adaptil anvendes i situationer, hvor hundene er utrygge og angste.

De stressrelaterede reaktioner ses typisk som ødelæggelsestrang, gøen, urenlighed i huset og problemer med at være alene hjemme. Adaptil hjælper derfor hunden i stressede situationer.

4 andre varer i samme kategori: